Personal Finance

Wil je ook besparen op je vaste lasten en daardoor meer grip krijgen op je eigen financiële situatie? Op Geld.nl, een partnerwebsite van Beleggen.nl, vergelijk je gratis en heel makkelijk het grootste aanbod verzekeringen en financiële producten. Je ziet er niet alleen welk product het beste bij je past, maar ook welke het goedkoopste is. Sluit dit product vervolgens direct online af en je bespaart tot wel duizend euro per jaar op je financiële lasten. Die besparing laat je toch zeker niet liggen!

Autoverzekering

Verzekeraars passen continu hun premies en voorwaarden aan. Hierdoor is de kans groot dat je nu niet meer de best passende autoverzekering hebt met de laagste premie. Eigenlijk moet je dus elk jaar je autoverzekering vergelijken. Online is dat heel makkelijk en het bespaart je al snel tot 600 euro per jaar.

Zorgverzekering

Je zorgverzekering is ieder jaar weer een thema. Je premie wordt hoger en het eigen risico, je eigen bijdrage en de dekking wordt aangepast. Een eenvoudige vergelijking om de best passende zorgverzekering te vinden tegen de laagste kosten en zonder in te leveren op kwaliteit is dus zeer welkom. Geld.nl biedt je dit aan. De mensen die hier jaarlijks hun zorgverzekering vergelijken besparen er gemiddeld zo’n 300 euro per jaar mee.

Woonverzekeringen

Een huis is waarschijnlijk de duurste aankoop van je leven. Dit wil je dan ook goed verzekeren, maar er tegelijkertijd niet te veel voor betalen. Je opstalverzekering vergelijken is dan een goed idee.

Maar niet alleen je huis is je dierbaar. Ook de spullen in je huis zijn van onschatbare waarde. Hiervoor sluit je een inboedelverzekering af. Deze dekt schade aan, of verlies van je inboedel. Zorg wel dat je de juiste dekking blijft houden en niet onderverzekerd raakt.

Wil je zowel een inboedelverzekering als een opstalverzekering? Dan bespaar je vaak nóg meer met een gecombineerde woonverzekering. Vergelijk snel en profiteer van de beste voorwaarden en laagste premie.

Reisverzekering

Wie houdt er nou niet van reizen? Maar wél met een goede reisverzekering natuurlijk! Helaas hebben veel mensen een verkeerde dekking en betalen te veel voor hun reisverzekering. Daarom is je reisverzekering vergelijken belangrijk. Je bespaart dan niet alleen op de premie, maar ook op eventuele kosten als je de reisverzekering een keer moet aanspreken.

Lenen

Zit je krap bij kas en wil je even wat geld lenen? Betaal dan niet te veel! Het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening loopt al snel op tot honderden euro’s per jaar. Makkelijk vergelijken zonder gedoe bespaart je tot 700 euro per jaar.

Spaarrente

Op dit moment ontvang je haast geen rente over je spaargeld. Toch behaal je nog een aardig rendement wanneer je niet blind kiest voor een grootbank, maar eerst goed rondkijkt wat er zoal is. Goed je spaarrente vergelijken raden we dan ook altijd aan. Let daarbij trouwens niet alleen op het rentepercentage, maar ook op de voorwaarden. Zo weet je zeker dat je een goede en veilige keuze maakt.

Vragen of onduidelijkheden over je personal finance?

Besparen op je vaste lasten hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan staat het deskundige Service Team van Geld.nl elke werkdag voor je klaar.

Heb je gewoon een vraag? Kijk dan ook eens op de FAQ pagina. Hier staan alle veel gestelde vragen en vind je snel het antwoord dat je zoekt.

Indices
  AEX 576,86 -0,52% 579,870
  AMX 851,66 -0,22% 853,510
  Euronext 1.098,82 -0,20% 1100,990
  Dax 30 12.629,79 1,15% 12486,560
  Dow Jones 27.012,58 -0,05% 27024,800
  Nasdaq 7.942,85 1,28% 7842,334
  Nikkei 22.472,92 1,20% 22207,210
Ook interessantBanksparen berekenen